Обучителен курс GRASSROOTS SPORT FOR ALL в Испания

Обучителен курс за младежки работници  GRASSROOTS SPORT FOR ALL
Кога: 28 ноември -03 декември 2021
Къде: град Пласенсия, Испания
Участници: 3
- младежки работници, социални работници, членове на НПО, треньори с опит в приобщаващи спортове, мотивирани и активни личности, които умеят да работят в екип


Основната цел на проекта „GRASSROOTS SPORT FOR ALL” е да насърчи приобщаването на деца и младежи с увреждания в спортни дейности и в обществото като цяло. Проектът има за цел да предостави възможност за работата в мрежа на 8 европейски организации, работещи по инициативи свързани с  спор,  хора с увреждания, деца и младежи в неравностойно положение и социално включване, с цел създаване на нови образователни методологии и младежки политики за групи с по-малко възможности.

Проектът ще включва младежки работници от Испания, Италия, Чехия, Гърция, България и Румъния и ще се проведе в град Пласенсия в западна Испания, на брега на  Река Херте. Участниците ще са настанени в HOSTAL GOYESCO, в двойни или тройни стаи. Всички нощувки и храна са поети от организаторите, а пътните разходи ще бъдат върнати, ако са в лимитите определени от програма Еразъм+. 

Ако желаете да участвате, пишете ни на мейл team@canyou.info. 

Допълнителна информация за проекта ще откриете в info pack-а по-долу: