ЗА ДЕЦА

На базата на програма за моторни умения и физически упражнения за деца, създадена преди около 50 години в Швейцария (Motor Skills Academy), ние създадохме първата в България програма за Моторно-двигателни умения за деца на възраст от 2 до 7 години. ​Целта е дадем възможност на децата да тичат, да играят, да се забавляват, да имат достатъчно пространство, където да тестват новите си умения и при всяка възможност, правим това на открито. 

Ние вярваме, че децата трябва да получат позитивна асоциация свързана със спорта и движението от най-ранна детска възраст. Това ще ги задържи здрави и активни през целия живот. Програмата за спортни игри „Ти можеш ли“ е и образователна програма, която стимулира въображението, подпомага ранното детско развитие, помага за изучаването на цветовете и цифрите, чрез игра, спорт, ролеви игри, и следване на инструкции.

Спортните игри „Ти можеш ли“ дават на вашите деца едно въведение в различните видове спорт в приятелска и забавна среда. 
Програмата е идеалният начин да запалите ентусиазма за спорт, движение и здравословен начин на живот на вашите деца; чувство, което ще остане с тях за цял живот.

Всеки 50-минутен клас позволява на  децата да изпълняват широк спектър от движения, включително хвърляне, улов, скачане, танци, търкаляне и бягане. Разбира се основната цел на всяко занимание е децата да се забавляват и да си тръгнат заредени с хубави емоции и енергия.

Повече информация за нашите КЛАСОВЕ и ПРОГРАМАТА, разгледайте тук - www.kids.canyou.info