Доброволци

 Серхьо от Испания 

(Sergio from Spain) 

Серхьо е завършил съм аудиовизуална комуникация и журналистика и иска да стане учител по тази специалност. Работил е и като графичен дизайнер и видео редактор за различни агенции в Мадрид, Барселона, Дъблин и Гaлуей. 

Виктория от Украйна 
(Victoria from Ukraine)

Скоро след като завършва Харковския национален университет по изкуства, Виктория преминава успешно селекцията за проекта в България и сега е тук. Обича да гледа и да участва в комедийни шоута, да играе на сцена и да бъде доброволец на театрални и музикални фестивали. Също така обича да пътува, да се среща с нови хора и да изучава  езици. 

Виктория от Украйна 
(Victoria from Ukraine)

Скоро след като завършва Харковския национален университет по изкуства, Виктория преминава успешно селекцията за проекта в България и сега е тук. Обича да гледа и да участва в комедийни шоута, да играе на сцена и да бъде доброволец на театрални и музикални фестивали. Също така обича да пътува, да се среща с нови хора и да изучава  езици. 

Виктория от Украйна 
(Victoria from Ukraine)

Скоро след като завършва Харковския национален университет по изкуства, Виктория преминава успешно селекцията за проекта в България и сега е тук. 

Сара от Испания
(Sara from Spain)

Сара е завършила специалност Туризъм съвсем скоро, обича да пътува и да учи за различни култури. Тя е учител доброволец в карнавална група, затова обича танците, да общува с млади хора, да подготвя костюми и музика за карнавалния парад. 

Игор от Украйна 

(Yehor from Ukraine)


Игор казва за себе си: "Аз съм студент по мениджмънт и маркетинг, включвам се активно в социалния живот на моя град и ми е интересно да участвам в програми за младежки обмен. Интересувам се от здравословен начин на живот, джогинг и пътувания. 

Йоланда от Испания 

(Yolanda from Spain) 


Йоланда казва: "Аз съм на 28 години от Испания и съм завършила специалност свързана "Социална работа". Реших да участвам като доброволец към проект на Европейски корпус за солидарност в България, за да придобия нови, вълнуващи преживявания тук, тъй като ми се наложи да прекъсна предишната си дългогодишна доброволческа дейност в България, заради Ковид-19.

Ивери от Грузия 

(Ivery from Georgia)


Ивери казва: "Аз съм Ивери Шайнидзе от Грузия. Аз съм студент и уча международни отношения в Международния черноморски университет. Освен това съм граждански активист и винаги се опитвам да натрупам опит и знания по различни въпроси. 

Лаура от Испания

(Laura from Spain) 


Лаура казва: "Аз съм от Испания и съм социален работник. Участвах като доброволец, защото исках да подобря английския си език и защото исках да изживея опита да бъда доброволец в чужда държава.”

Мишо от Грузия

(Misho from Georgia)


Мишо е студент трета година в Школата за международни отношения в Свободния университет в Тбилиси, със специализация в Германия. Наред с университетския живот той е запален граждански активист, тъй като вярва че това е от решаващо значение за развитието на държавата му. 

Мадалена от Португалия 


(Madalena from Portugal)


Мадалена казва: "Здравейте на всички! Аз съм Мадалена Кастро и идвам от Португалия. Учих политически науки и международни отношения, но в момента си вземам "празна година", в която прекарвам времето си като доброволец и  изследвам нови места и култури. 

Изабел от Португалия


(Isabel from Portugal)


Иза казва: "Казвам се Изабел, на 20 години съм и съм от Португалия. Завършил съм криминалистика и наказателно право. Обичам да помагам на другите като доброволец, както и да пътувам.”

Ева от Грузия


(Eva from Georgia)


Нино (Ева) Артмеладзе е на 20 години. Тя е студентка втора година по грузинска филология в Батумския държавен университет „Шота Руставели“. Ева живее в село Беглети, община Хуло.

         Мари от България ​(Mari from Bulgaria) ​Мари е млада ентусиазирана личност, ученичка в Италианския лицей и нейна страст е любовта към италианския език и култура. Мари е и човек на изкуството. От малка практикува модерни, спорни и народни танци и участва в конкурси, телевизионни предавания и клипове. 

Джорджа от Англия

(Georgia Brownlow)


Джорджа е на 18 години от Англия. От шестнайсет годишна участва в различни благотворителни и доброволчески дейности. Грижи се за деца в неравностойно положение и възрастни хора. 


Роско от Англия

(Roscoe Fenton)


Роско има богат международен опит на няколко континента. Има музикално и театрално образование, а към днешна дата е музикант, певец и пише свои собствени песни. Също така е треньор по футбол на младежи. 


Антия от Испания

(Antia de Prado Rey)


Антия завършва право в Испания. Обича фотографията и всички спортове. Тренира професионално футбол и често прекарва свободното си време карайки сърф. 


Марта от Испания

(Marta Valcarce) 


Марта завършва Психология в Испания. Мечтата ѝ е да работи като психолог и да подкрепя младежи да се справят с предисвикателствата, пред които са изправени в 21-ви век. Обича спортовете и да пътува. 


Паула от Испания

(Paula Gutierrez)


Паула завършва счетоводство в Испания. Работи като административен персонал в различни международни компании. Допълнително изработва ръчно направени продукти като чанти и бижута. 


Софи от Франция

(Sophie Mojo)


Софи завършва счетоводство и контрол със специализация финансов мениджмънт във Франция. Има опит в младежки дейности и участва в организирането на летни лагери. През свободното си време обича да кара ски. 

В България обучава ученици от различни училища на френски език и развива комуникатичните им умения. 

Келиан от Франция

(Kellian Leonard)


Келиан е изключително авантюристична личност - не спира да пътува и да се изправя пред нови предизвикателства.

В България преподава френски в различни училища, където учениците го обожават и истински се забавляват по време на уроците му.

Момо от Испания

(Mommo Scaglione)


Момо завършва История в Испания. За него тя не е просто университетска специалност, а истинска страст. Момо се увлича от чужди култури, обича да пътува и да общува с хора. 


Наоми от Англия
(Naomi Carter) 


​Наоми е на път да започне Бакалавърска степен по Устойчиво Развитие в Обединеното Кралство и се бори срещу климатичните промени. Тя се интересува от личностно развитие и работейки с нас, постоянно излизаше от зоната си на комфорт, за да се радва на нови предизвикателства. 

Лоренцо от Англия 

(Lorenzo Hazard)


Лоренцо работи в Англия като преподавател по музика и пиано. Той преподава и английски език за чужденци като дава и индивидуални, и групови уроци. На Лоренцо му предстои да започен в универстет като ще учи Приложни изкуства. 

          Амели от Франция

           (Amel B. Soraruff)

 

Амели е Доктор по философия и Магистър по литература. Тя живее в Шотландия сред стари замъци, студен дъжд и мъгливи планини. Тя обича да чете, говори за себе си и да гледа сладки видеоклипове за котки в YouTube.


Зубин от Англия 

​(Zubin Parekh)Зубин завършва инженерство в университета Суонзи. По време на работата си с нас, той помагаше в училищните уроци по английски, като водеше дейности, които използват неформални методи на обучение. 

Джес от Англия

(Jess Morris)


Джес е много активна млада дама и има опит с много спортни и фитнес дейности, както и много опит с курсове за обучение по Еразъм и младежки обмени!

Бруна от Португалия

(Bruna Silva)


Бруна прекара 4 месеца в България, в които тя се запознава с много нови хора и придоби много новия умения. Бруна работеше с дечица и смята, че е намерила призванието си, тъй като работата много и допадна и определено би работила нещо свързано с развитие на млади хора и деца и занапред. 

Камила от Испания
(Camila Molteni)

Камила казва: "Престоят ми в България беше интензивен, но невероятно полезен. Иска ми се да не трябва да си тръгвам". Според Камила България има толкова много да предложи и иска да идва отново и отново. 

Кхадиджа от Великобритания
(Khadijah Bukhari)
Кхадиджа Букари се присъедини към нас от Великобритания! Докато беше тук, тя работи по екологични инициативи и почистване на реки! Кхадиджа е завършила Бакалавър География наскоро и беше с нас в продължение на 5 месеца!