Инструкции за принтиране

Стъпка 1. Изтеглите PDF файловете на играта на вашето устройство.  Намират се на края на страницата. 
Стъпка 2: Съберете материалиУверете се, че разполагате с необходимите материали за принтиране на играта. Обикновено това включва принтер, бяла хартия или картон, ножица или гилотина за хартия и всички допълнителни компоненти, необходими за конкретната игра.

Стъпка 3: Отворете изтегления файл. Намерете изтегления файл на устройството си и го отворете с помощта на програма за четене на PDF файлове, като например Adobe Acrobat Reader, Microsoft Office или Preview (за потребителите на Mac). Файлът ще съдържа компонентите на играта, 7-те тестета с карти, гърба на всяка карта, инструкциите и всички други необходими елементи.

Стъпка 4: Отпечатайте компонентите на играта. В PDF четеца отидете на страницата, съдържаща компонента, който искате да отпечатате (като например тесте с карти). Регулирайте настройките на принтера, за да осигурите подходящо качество на печат, и изберете броя на копията, които искате да отпечатате. Отпечатвайте всяка страница във формат А4, докато отпечатате всички необходими компоненти. Взависимост от бро карти, може би хоризонтално принтиране ще е по-подходящо. След това може да ги изрежете. Ако искате всяка карта да има гръб с прикрепен към него дизайн, уверете се, че сте отпечатали достатъчно бройки на обратната страна на картата (еквивалентни на бройката на лицевата страна).


Стъпка 5: Изрежете компонентите. С помощта на ножица или гилотина за хартия внимателно изрежете отпечатаните компоненти по краищата. Бъдете прецизни, за да осигурите точен размер и чисти ръбове. Отделете необходимото време за желания резултат. 

Стъпка 6: Сглобяване на играта. Във всяко тесте карти са включени лицевата и гръбната страна на картите. Можете да прикрепите гърба на картите, като го залепите, прикрепите или ламинирате към лицевата страна, като двете празни страни са обърнати навътре, една към друга. Разделете картите в предварително определените им тестета. Ако желаете, можете да ги комбинирате с други тестета по-късно. 

Стъпка 7: По желание, но с препоръка - Ламиниране. Препоръчваме ви да ламинирате картите на настолната игра, за да ги използвате в дългосрочен план. Тази стъпка не е задължителна, но ще увеличи трайността на играта.

Стъпка 8: Играйте и се наслаждавайтеСлед като играта е сглобена, приложете я в работата или в личния си живот. Следвайте предоставените правила или инструкции за игра и се забавлявайте!

Искам да изтегля играта > ТУК 

Искам да прочета инструкции за ламиниране >>> ТУК